Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, primele reacții după ce au părăsit competiția Asia Express: „Să facem ce?”

 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au format una dintre cele mai carismatice și energice echipe din Asia Express. „Blondele”, așa cum au fost poreclite în cadrul competiției, au dat dovadă de multă ambiție și răbdare, calități care le-au adus până aproape de finală, dar nu după linia de finish, fiind eliminate în ultimul episod difuzat a show-ului.

Chiar daca nimeni nu ar fi crezut că cele două vloggerițe preocupate de fashion vor ajunge până în această etapă, iată că așteptările tuturor au fost depășite cu mult! Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au reușit să intre rapid în inimile oamenilor, atât pentru transparența de care au dat dovadă, cât și pentru modul în care s-au purtat de-a lungul competiției.

Primele reacții după eliminare

Alina Ceușan a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare, după difuzarea ultimului episod, în care ea și camarada sa, Carmen Grebenișan, au fost eliminate. Celebra bloggeriță a dezvăluit că experiența a închegat prietenia cu Carmen, fiind și una dintre cele mai frumoase și inedite trăiri de care a avut parte vreodată.

”Ancora este roșie, însa vrem să vă transmitem ceva: v-am simțit acolo alături de noi de la prima amuletă și până acum, în ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curată, trăită zi de zi, o lună jumate, fără oprire. Am plecat la drum best friends și ne-am întors tot așa. Am trecut prin multe momente în care am zis "ai de capu' meu", "să facem ce?" sau "hai c-o facem și pe asta", în stilul nostru. Sper ca la un moment dat să se vadă într-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alături de fiecare echipă și fără de care show-ul nu ar exista. Am scos din ghiozdane ceva ce caram cu noi de muuult timp: peruci blonde (mă rog, doar una a mai rămas) pentru reactoarele 3 și 4 cărora le urăm cu acest suvenir metaforic, succes la autostop - bine din ăla cum am tot avut in Filipine și în Taiwan. Multă baftă tuturor, vă urmărim pe drumul comorilor cu emoție și abia așteptăm să vedem ce vă așteaptă. Pentru voi, gașca de pe online, oamenii de acasă, ne bucurăm că ne-ați putut descoperi în alt mod prin intermediul show-ului, sperăm să rămâneți aici, alături de noi, în călătoria noastră online. Show must go on! Asia Express continuă”, a fost mesajul Alinei Ceușan. 

Un mesaj similar a postat și Carmen Grebenișan pe contul său personal în care a ținut să felicite oamenii din echipa de producție pentru lucrurile minunate pe care le-au făcut de-a lungul compețiției, cât și pentru susținere.

”A fost una dintre cele mai frumoase experiențe la care am reușit să participăm vreodată în viața noastră. Este ceva de nedescris... Suntem cele mai norocoase, chiar dacă drumul comorilor se încheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscători întregii echipe și îi felicităm pentru această producție impecabilă. Jos pălăria @asiaexpressromania !! Le dorim succes în continuare colegilor! Am fost o adevarată familie acolo. Sunteți minunați, toți și toata lumea care ne-a susținut drumul pe care l-am parcurs până acum! Mulțumim tuturor susținătorilor”, a scris și Carmen pe Facebook. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest