Alina Laufer şi-a schimbat religia! "Am început acum trei ani"

 

Şi-a schimbat religia, iar acum ne-a spus cât de mult a transformat-o această decizie. Alina Laufer trece printr-un proces de convertire.

Alina Laufer îşi schimbă religia de dragul soţului. Aceasta a mărturisit că trece printr-un proces de convertire de trei ani de zile şi a explicat detaliat ce înseamnă acest proces.

"În continuare sunt într-un proces de convertire, acest proces durează câțiva ani de zile. E ceva ce am început de acum 3 ani. La evrei nu e ca la creștini, te duci, te botează taica popa și aia e. Nu. Aici este un proces mai îndelungat, trebuie să înveți foarte multe. Citesc cărți, acum am început și limba ebraică, să pot să înțeleg mai bine inclusiv rugăciunile, absolut tot ce am de învățat și de citit. Am fost de mai multe ori, am discutat cu rabini în Israel. Eu m-am apropiat foarte mult de această religie și mă regăsesc", a mărturisit vedeta.

Alina Laufer, fosta soţie a lui George, fost Jorge, este de aproape trei ani soţia lui Ilan Laufer, un afacerist evreu, care a reuşit să îi redea blondei din nou încredere în iubire, dar mai ales într-o căsătorie. Încă de la nuntă, cei doi au spus că sunt nerăbdători să aibă un copil împreună, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest