Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe: „Virusul îmi atacă toate organele”

 

 Modelul nu traversează cea mai bună perioadă din viața ei. Vedeta a contractat varianta delta a virusului și are simptome severe, care o țin la pat de nouă zile. Cu ochii în lacrimi și vizibil speriată, ea a povestit, pe rețelele de socializare, ce simte în aceste momente grele.

 Bruneta a aflat că este infectată în urmă cu mai bine de o săptămână. Din păcate pentru ea, varianta delta se manifestă în cel mai rău mod posibil și i-ar fi atacat mai multe organe.

 Tânăra este îngrozită de ce se întâmplă cu ea și nu își dorește nimic altceva, decât să reușească să treacă cu bine peste aceste momente de cumpănă din viața ei.

Ea a tras un semnal de alarmă și i-a sfătui pe toți să nu i-a în glumă acest virus, să fie atenți și să se vaccineze. Vedeta a mai spus că este cel mai greu lucru pe care l-a trăit până acum și că virusul i-a afectat întreg organismul.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.

Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea.

Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos', a spus Alina Pușcău.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest