Am aflat care este cea mai mare slăbiciune a lui Abi Talent! Pentru cine a renunţat la aroganţe VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Nu duce lipsă de nimic, dar cu toate acestea, cineva i-a pus capac lui Abi Talent. Cântăreţul este îndăgostit nebuneşte de o tânără vloggeriţă, iar atunci când vine vorba de ea, acesta renunţă la aroganţe şi figuri.

Abi Talent se transformă total în prezenţa iubitei sale! Paparazzi Spynews.ro l-au surprins la „Regele României” în timp ce şi-a aşteptat iubita mai bine de jumătate de oră, iar când fata şi-a făcut apariţia, artistul nici nu a îndrăznit sa comenteze ceva şi a avut parte de o schimbare totală. De la băiatul arogant, plin de figuri, s-a transformat într-un mieluşel.

După ce iubita sa şi-a făcut apariţia, Abi Talent alături de încă un prieten cu care era acompaniat au mers să îşi cumpere câteva răcoritoare, dintr-un supermarket. Iar pentru ca ţine foarte mult la părerea prietenei sale, Abi este cel mai cuminte băiat atunci când se află în preajma ei.

Abi Talent, despre succesul peste noapte

"Am nevastă acasă, am copii. Am nevastă de la nouă ani. Piesa cu dă-te mare am făcut-o când stăteam pe wc, nu vă mint. În genul acesta de muzică nu contează vocea, contează ce exprimi. Eu eram mai fițos înainte decât sunt acum. Aveam arfe de vedetă, prin oraș. Nu eram așa cum sunt acum, văd altfel lucrurile. (...) Până la prima piesă n-am mai cântat niciodată. N-am vrut să fiu o vedetă, am vrut să fiu cea mai mare vedetă. Părinții mei se mândresc cu mine. N-am nici o echipă, singur, în dormitor, stau în pat și îmi vin versurile. Acum fac muzică pentru că sunt tânăr și mă distrez. Peste 10 ani vreau să fiu șmecher, la casa mea. Eu la 30 de ani nu voi mai face muzică, cine face muzică la 30 de ani este fraier. Doar dacă îți place o faci, dacă ai succes, da. 

Țelul meu în viață e să-mi iau un Lamborghini, un Rolls Royce și un Bentley. Nu țin cont de bani, eu nu câștig mereu. Am avut oferte să fac reclame pe bani mulți, nu fac reclame, eu sunt reclama în sine, sunt brand. Fac bani că sunt șmecher, din concerte, cum fac toți artiștii. Nu prea am acceptat concerte vara asta, că n-am avut chef să cânt. Eu nu beau alcool, nu-mi place, nu mă droghez.", a spus Abi Talent, la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest