Amalia Năstase, într-o ipostază de senzaţie, pe internet! Cum s-a filmat fosta soţie a tenismenului VIDEO

 

Amalia Năstase este pusă pe fapte mari! După ce a reuşit să slăbească 32 de kilograme, fosta soţie a tenismenului a căpătat foarte multă încredere în forţele proprii, motiv pentru care s-a apucat de vlogging.

În cadrul vlog-ului său, Amalia Năstase a gătit preparate specifice pentru Ziua Recunoştinţei mai ceva ca la americani. Curcanul a fost nelipsit, plăcinta cu dovleac la fel, iar totul a arătat de-a dreptul delicios. Dar toate preparatele nu le putea face singurică, aşa că, alături de ea a fost chiar mama soacră.

Amalia Năstase a arătat pas cu pas cum a pregătit delicioasele preparate. Astefl încât, în timp ce curcanul stătea la cuptor, şatena se ocupa de plăcinta de dovleac. Cu mare atenţie la detalii şi cu combinarea perfectă a ingredientelor, vedeta a reuşit să facă o plăcintă de taotă frumuseţea!

După ce a urmat toţi paşii, Amalia Năstase le-a aşezat pe toate pe masă şi putem spune, cu siguranţă, că ştie să gătească! Şi nu este deloc de mirare! Vedeta a adoptat un stil de viaţă sănătos, pentru a putea ajunge la kilogramele mult dorite, aşa că a fost nevoită să înveţe să gătească preparate care mai de care mai sănătoase şi delicioase.

Cum a reuşit să slăbească 32 de kilograme

„Nemaimâncând zahăr 6-7 luni, nu mai am poftă. De asta trebuie să elimini de tot zahărul din organism, dacă vrei să slăbeşti. Gustatul te ţine pe loc. Mai am de slăbit 4-5 kilograme, pe relaxare. Nu mănânc dulciuri, paste, pâine. Dacă am luat ceva, s-a terminat, intru în ele cu totul. Poate sunt mulţi oameni ca mine.” a spus Amalia Năstase în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest