Amalia Năstase, replici usturătoare pentru cei care o critică! Cum i-a pus la punct/ VIDEO

 

Amalia Năstase este într-o formă excelentă! Însă, după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme, vedeta s-a confuntat, nu doar cu aprecierea celor care o urmăresc, ci şi cu insultele lor. Iar pentru că a simţit că este timpul să le închidă gurile celor care o critică, vedeta le-a răspuns cât de acid a putut.

Amalia Năstase a reuşit sa uimească pe toată lumea, în ultimul an! Fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a reinventat şi a devenit extrem de vizibilă în mediul online. Odată cu revenirea la silueta ideală, femeia de afaceri a creat o comunitate uriaşă de fani în jurul proiectului său de pe internet, un vlog intitulat „Doamna Amalia”, care arată ce face zi de zi, alături de familia sa.

Amalia Năstase a primit o mulţime de aprecieri din partea admiratorilor săi, dar aşa cum era de aşteptat, şi o serie de critici. Iar pentru că este o persoană care preferă să le spună verde-n faţă, femeia de afaceri a răspuns tuturor criticilor.

„Şi pentru că mai multe dintre voi, m-aţi cam înjurat, m-am gândit să comentăm puţin comentariile. Şi voiam să vă spun că eu cred că ştiţi că am trecut prin multe avalanşe mediatice şi nu prea mă mai poate atinge ceva. Dar vreau să spun, că mă amuzaţi tot timpul şi vreau sa trec puţin printre ele.

Eu sunt mândră că sunt crescută şi născută în Rahova şi niciodată nu am spus copiilor mei să nu fie ca nu ştiu ce. Suntem toţi egali, iar atunci când spui că eşti de şatră, o spui de parcă ar fi rău. Vedeţi că sunt nişte oameni de la şatră, care ştiu nişte lucruri şi au o intuiţie şi sunt atât de talentaţi, încât sunt peste voi de un milion de ori.” a spus Amalia Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest