Amănunte șocante despre moartea lui Costin Mărculescu! Era îmbrăcat, în cada plină cu apă!

 

Noi amănunte ies la iveală despre moartea lui Costin Mărculescu! Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit în stare avansată de putrefacție de autorități, într-o cadă plină de apă și îmbrăcat!

Moartea lui Costin Mărculescu a ridicat multe semne de întrebare, mai ales din cauza ipostazei în care a fost găsit. Surse apropiate actorului au dezvăluit pentru fanatik.ro că acesta a fost găsit îmbrăcat în cadă, motiv pentru care s-a lansat și ipoteza sinuciderii. Însă nu a fost așa.

Costin Mărculescu a decedat din cauza unui infarct, fiind rezultatul autopsiei făcute de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală din București. Informația a fost oferită de rudele actorului pentru România TV și confirmată de medicii legiști.

Acum sunt așteptate rezultatele testelor toxicologice care vor determina dacă actorul a consumat alcool, substanțe interzise sau medicamente înaintea decesului.

Fosta iubită crede că a combinat medicamentele cu alcoolul

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu este de părere ca unul dintre motivele din cauza căruia a fost găsit îmbrăcat în cada plină de apă este acela că un cocktail toxic între medicamentele pentru atacurile de panică și un pahar de alcool i-au produs infarctul pe loc, fără să mai aibă nicio șansă.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest