Amna a comis-o! A uitat de regulile din pandemie, ca să își satisfacă plăcerile, iar noi avem dovada! VIDEO

 

Pandemia de coronavirus a blocat pe toată lumea în propriile locuințe, dar chiar și așa, vedete își fac curaj, din când în când, să iasă în oraș ca să se aprovizioneze cu alimentele sau băuturile preferate. Exact ca în cazul Amnei. Doar că de la prea mult stat în casă, mai uiți și de reguli, câteodată!

Vigilenți ca întotdeauna, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Amna în timp ce a oprit la o benzinărie, pentru a-și lua câteva gustări. Îmbracată lejer, într-un hanorac și o pereche de pantaloni de piele, blondina a intrat în benzinărie, unde, pe lângă bunătățile cumpărate, a achiziționat și o sticlă de vin. Probabil, pentru cei dragi.

La scurt timp după ce a intrat în benzinărie, surpriză! Amna a fost scoasă din incintă și asta pentru că nu a respectat regulile impuse. În interior are voie o singură persoană, așa că artista și-a așteptat rândul, stând afară, cumințică.

După ce s-a aprovizionat cu tot ce și-a dorit, Amna s-a întors la mașină, acolo unde și-a dezinfectat mănușile cu spirt, iar după ce și-a luat toate măsurile de siguranță, cântăreața s-a urcat la volanul bolidului său și a pornit spre casă.

Și în ciuda tuturor problemelor cu care s-a confruntat în ultima perioadă, Amna a reușit sa treacă peste toate și a devenit mai puternică decât a fost vreodată. In urmă cu scurt timp, frumoasa artistă ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit despre fericirea pe care o simte datorită rolului de mămică.

„Îmi culege floricele și îmi spune că mă iubește. Iar eu mă topesc toată. Și ne certăm care pe care iubește mai mult. Iar ăsta este un sentiment dincolo de cuvinte.” a mărturisit Amna în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest