Ana Maria Mocanu a dat o lecție de viață! Cum se trece peste o despărțire: „Cu un pahar de vin și un al bărbat!”

 

Frumoasa roșcată a stat la „catedră” pe Instagram și le-a predat fanelor o lecție cu privire la modul în care se poate depăși o decepție în dragoste.

 

Ana Maria Mocanu a suferit mult timp după Rareș Ciortan, bărbatul cu care toată lumea credea că va forma mulți ani un cuplu perfect. Cei doi s-au despărțit însă de ceva vreme, iar roșcata le-a povestit fanelor de pe rețelele de socializare cum a reușit, în cele din urmă, să treacă peste această traumă a vieții ei. Asistenta TV era sigură că va ajunge în fața altarului cu Rareș, dar drumurile lor au ajuns la final într-un mod destul de neplăcut, pe care ea l-a caracterizat a fi unul traumatizant.

 

Pentru că a avut mult de suferit în iubire, fetele care o urmăresc pe rețelele de socializare o iau drept un exemplu, căci este, din nou, o femeie zâmbitoare și gata să înceapă o altă relație de iubire, motiv pentru care mai mereu acestea îi cer sfaturi. O astfel de situația a avut loc și acum, când pe Instagram, o domnișoară și-a dorit să afle de la Ana, din experiența de viață a vedetei, cum se trece mai repede și mai ușor peste o despărțire.

 

Fără să stea prea mult pe gânduri, căci are multe lecții de oferit la acest capitol, pesemne că așa a făcut și ea, însă nu a bifat încă și ultima parte a sfatului, fosta asistentă a lui Dan Capatos spune că doar anturajul, activitățile zilnice și un bărbat te pot scoate la liman.

 

”Cu prieteni, familie, o cafea bună, un zâmbet, plimbări, un pahar de vin, o porție bună de plâns și cu un alt bărbat, bineînțeles când vei fi pregătită”, a scris Ana Maria Mocanu pe pagina personală de Instagram, venindu-le astfel în ajutor doamnelor și domnișoarelor care acum suferă din dragoste.

 

De altfel, la începutul verii s-a zvonit că dansatoarea s-ar fi împăcat cu Rareș Ciortan. La Star Matinal de la Antena Stars, Ana Maria Mocanu explica la vremea respectivă că nu e loc de reconciliere între cei doi: „Toată lumea a crezut că ne-am împăcat. Eu am fost cu prietenele mele, am avut masă într-un club, el a avut masă cu prietenii lui în același club și ne-am întâlnit întâmplător la baie. Foarte multe lucruri nu ne-am spus după despărțire și a fost un moment între noi de sinceritate în care pur și simplu am fost noi doi și ne-am spus anumite lucruri ce trebuiau spuse, pentru că atunci când lucrurile rămân în aer și neterminate nu e ok. Am închis cercul (…) Ne-am strâns în brațe. Nu că am rămas prieteni, am rămas în niște relații civilizate, de bună ziua, la revedere, dacă ai nevoie de ceva, cu mare drag. Despărțirea a fost destul de traumatizantă, dar timpul le vindecă pe toate. Fiecare își vede de drumul lui, îi doresc să fie fericit. (…) Nu am simțit indiferență când l-am văzut, m-am simțit lângă un om care mi-a fost alături. Nu m-am simțit nici ca lângă un străin, dar nici lângă un apropiat. M-am simțit ok, pentru că oricum trebuia să se întâmple lucrul ăsta la un moment dat. (...) El a postat. Nu m-a deranjat. Nu am fost singuri, am fost foarte mulți. (...) Am zis că nu avem de ce să rămânem într-un război, pentru că nu mai avem nimic de împărțit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest