Ana Mocanu, adevărul despre reîmpăcarea cu fostul iubit: “Un moment de sinceritate. Ne-am strâns în brațe”/ VIDEO

 

Ana Mocanu a fost prezentă în platoul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars, în care a spus ce se întâmplă de fapt între ea și fostul iubit, Rareș Ciortan, după ce au fost surprinși îmbrățișându-se într-un club.

Ana Mocanu și Rareș Ciortan au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească, iar asta din cauza despărțirilor și împăcărilor care au avut loc între ei, într-un an de relație. După ce fosta asistentă TV a dezvăluit că a fost bătută de fostul iubit, care s-a dovedit a fi un bărbat încă însurat, s-a declanșat un scandal monstru între cei doi.

S-au aruncat cuvinte grele, s-au lansat acuzații grave, însă ulterior apele s-au domolit, iar Ana Mocanu și Rareș Ciortan au dispărut din piesaj. Până recent când au fost surprinși îmbrățișându-se într-un club din Capitală. S-au împăcat sau nu?

Ana Mocanu a spus că nu mai există loc de reconciliere între ea și Rareș, însă între ei a rămas o relație de amiciție, iar pentru că fac parte din aceeași gașcă, întâŀnirile dintre ei vor fi imposibil de evitat.

„Toată lumea a crezut că ne-am împăcat. Eu am fost cu prietenele mele, am avut masă într-un club, el a avut masă cu prietenii lui în același club și ne-am întâlnit întâmplător la baie. Foarte multe lucruri nu ne-am spus după despărțire și a fost un moment între noi de sinceritate în care pur și simplu am fost noi doi și ne-am spus anumite lucruri ce trebuiau spuse, pentru că atunci când lucrurile rămân în aer și neterminate nu e ok. Am închis cercul (…) Ne-am strâns în brațe. Nu că am rămas prieteni, am rămas în niște relații civilizate, de bună ziua, la revedere, dacă ai nevoie de ceva, cu mare drag. Despărțirea a fost destul de traumatizantă, dar timpul le vindecă pe toate. Fiecare își vede de drumul lui, îi doresc să fie fericit. (…) Nu am simțit indiferență când l-am văzut, m-am simțit lângă un om care mi-a fost alături. Nu m-am simțit nici ca lângă un străin, dar nici lângă un apropiat. M-am simțit ok, pentru că oricum trebuia să se întâmple lucrul ăsta la un moment dat. (...) El a postat. Nu m-a deranjat. Nu am fost singuri, am fost foarte mulți. (...) Am zis că nu avem de ce să rămânem într-un război, pentru că nu mai avem nimic de împărțit”, a spus Ana Maria Mocanu, la "Star Matinal".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest