Ana Mocanu, surprinsă în acțiune! Ce face fosta asistentă TV de dragul noului iubit/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ana Mocanu nu se neglijează nicio secundă și face antrenamente intense și pe timp de pandemie, pentru a se menține în formă. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în timp ce făcea mai multe exerciții fizice, într-un parc din Capitală, foarte aproape de casă, pentru a nu încălca prea mult regulile impuse de autorități.

Îmbrăcată într-un echipament sportiv, dar și cu șapca pe cap, Ana Maria Mocanu s-a pus pe treabă și a început să își lucreze corpul de zor, că de, doar cu mulți sport poți avea un trup de invidiat. După foarte multe minute de mișcare, se pare că fosta asistentă TV a obosit puțin, așa că a decis să ia o mică pauză. S-a așezat, după care a scos telefonul din buzunar pentru a-și face un selfie.

După ce și-a tras sufletul preț de câteva minute, focoasa șatenă nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut din nou la acțiune și cum Ana Mocanu ar face orice să se mențină în formă, a găsit și cu ce să înlocuiască aparatele din sala de sport. Ei bine,  în acest caz, cea mai bună soluție a fost o bordură, pe care a făcut câteva mișcări pe care le facea și la sală.

În tot acest timp si-a scos în evidență și mai mult corpul perfect. Dar acum are și motive să se antreneze de zor, iar asta pentru că Ana Maria Mocanu nu mai este singură.   

„Prea multe lucruri nu vreau să vorbesc pentru că el nu face parte din lumea asta și nu își dorește să fie foarte expus. Prefer să fiu un pic mai rezervată pentru că am avut ceva experiențe neplăcute în trecut. Merg pe premisa: <ce o fi, o fi>. Suntem apropiati de vârstă. Este un băiat atent, sensibil, cu o privire blândă și în care, pe moment mă regăsesc." a spus Ana Mocanu pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest