Ana Morodan a ajuns, de urgenţă, la spital: „Aveam un sfert de deget în pungă”/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Ana Morodan a fost protagonista unor momente cumplite! „Contesa Digitală” a ajuns, de urgenţă, la spital, după ce a suferit un incident destul de serios, care a lăsat-o fără un sfert de deget.

Ana Morodan s-a fotografiat în timp ce se afla pe patul de spital, cu mâna şi cu degetul în ghips. Dar în maniera în care ne-a obişnuit, celebra influenceriţă a scris despre păţanie, într-un mod amuzant.

„Mi-am pierdut eu puțin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu și mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului” a fost descrierea Anei Morodan, la fotografia în care a apărut super aranjată, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Aşa cum era de aşteptat, Ana Morodan a stârnit curiozitatea tuturor admiratorilor săi, astfel încât au sărit cu fel şi fel de întrebări vizavi de situaţia în care se află. Printre urmăritorii săi se numără şi Alina Ceuşan, care i-a comentat cu câteva emoji-uri de râs, dar Ana Morodan a replicat: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă.” Un alt admirator a întrebat-o direct: „Ce ai pățit, îngeraș, la deget? Sper că ești bine. Îți trimit o îmbrățișare mare.”

După ce a fost asaltată cu întrebări, Ana Morodan a mărturisit că a fost la un pas de a rămâne fără jumătate de deget, dar va reveni, ulterior, cu detalii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest