Ana Morodan a împlinit 35 de ani! „Contesa Digitală” a sărbătorit în stilul caracteristic/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ana Morodan a împlinit 35 de ani, şi, aşa cum era de aşteptat, cea supranumită „Contesa Digitală” a avut o zi de naştere aşa cum şi-a dorit. Fără menajamente, aşa cum o cunoaște toată lumea, blondina a ţinut să le împărtăşească unul din mesaje de suflet, pe care le-a primit.

Vedeta a avut parte de cadouri însoţite de sute de urări, însă unul dintre cele mai profunde mesaje şi cel care a impresionat-o cel mai mult a fost cel transmis de Adrian Teleşpan şi o altă bună prietenă, Nilsa Tavares.

"M-am gandit ca azi, la 35 ar trebui sa scriu ceva meaningful, 'cu greutate'. O sa fac asta, alta data. Azi transcriu urarea de la @telespan si @nilsatavares. As zice ca descrie cel mai bine situatia. 'Prea Dulce Ana Maria,

În acest apogeu al existenţei, să fim, totuşi recunoscători că nu te-au lăsat minţile. Într-o altă ordine de idei să ne uitam de câte ori ţi-ai surprins viitorul şi nu invers. Cum de multe ori am realizat împreună, Karma ne caută pentru umor. Penelopa împreuna cu mine îţi dorim tot ce-şi doreşte Ticiu pentru ea insãsi. De dragoste am remarcat că ne putem lejer lipsi. De prieteni te vei feri in continuare singura! YOLO ", a fost urarea transmisă de bunii prieteni ai Contesei Digitale.

Profund impresionată, Ana Morodan le-a răspuns amicilor săi în stilul caracteristic: „@telespan @nilsatavares Danielle Steel nu exista fa pe langa voi! Thank you for one of my most treasured gifts ever.

Hai fa, sa Traim!", a scris Ana Morodan, pe contul de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest