Ana Morodan, apariţie de senzaţie într-un mall din Capitală! A încântat privirile tuturor trecătorilor/ VIDEO

 

Ana Morodan îşi merită pe deplin renumele de Contesa Digitală. Atunci când îşi face apariţia printre muritorii de rând, o face ca la carte. Paparazzii Spynews au surprins-o pe celebra blondină într-un mall din Capitală, mai exact la o farmacie. Însă Ana nu se dezminte, şi a încântat privirile trecătorilor cu o ţinută demnă de rangul său.

Pentru o zi obişnuită la mall, Contesa a ales să poarte o rochie lungă, roşie ca focul, iar pe cap a avut o coroniţă preţioasă, ca o adevărată regină. Dar asta nu e tot, la mâna stângă a avut un inel cu o piatră scumpă, că deh, aşa îi stă bine unei dive, cu bijuterii scumpe.

Iar aceste apariţii de senzaţie sunt la ordinea zilei pentru Ana Morodan. Şi zilele trecute a fost surprinsă în oraş, iar ţinuta purtată a fost una wow. O rochie ciclam, la care a asortat o pereche de cizme albe. înalte. Bineînţeles, coroniţa nu putea lipsi de pe creştetul Contesei Digitale.

Despre succesul în online

În urmă cu ceva timo, Ana Morodan a oferit un intr-un interviu, în exclusivitate pentru emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars, unde a mărturisit în ce constă succesul ei în mediul online, cât şi ce trebuie să faci ca să excelezi în spațiul virtual.

„Contesa Digitală” este o femeie frumoasă, cu o personalitate efervescentă şi cu o energie molipsitoare. Tocmai de aceea, nu are cum să treacă neobservată oriunde se află. Ana Morodan a explicat care este cheia succesului său. Se pare că ce stă la baza conţinutului său din mediul online este naturaleţea. Aceasta a mărturisit că li se arată celor care o urmăresc, exact aşa cum este ea, în viaţa reală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest