Ana Morodan, detalii uluitoare despre depresia cu care s-a confruntat: „O perioadă foarte grea! Am fost la psihiatru”

 

Ana Morodan a vorbit în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars despre drama prin care a trecut în urmă cu doi ani! „Contesa Digitală” s-a confruntat cu mai probleme din cauza depresiei, apelând la ajutorul unui psihiatru.

Ana Morodan a mărturisit că episoadele de anxietate și atacurile de panică au început să fie din ce în ce mai dese, după moartea tatălui său, care a fost un real șoc emoțional.

„Am avut o perioadă foarte grea, după ce mi-am pierdut părinții. Aveam atacuri de panică, anxietate. Am fost la psihiatru care mi-a spus că am un burn out și s-a transformat într-o mică depresie. Unul dintre medicii din Elveția mi-a spus că odată ce s-a activat anxietatea nu mai dispare niciodată.”, a spus Ana Morodan.

„Contesa Digitală” a mărturisit că după ce medicul din Elveția i-a spus că se va confrunta pentru tot restul vieții ei cu anxietatea, și-a pus în plan ca până la începutul anului 2019 să scape de ea. Lucru pe care l-a reușit!

Ana Morodan a ținut să precizeze totuși că mai există episoade în care trece prin diferite stări, dar niciunul nu este la fel de puternic precum cele pe care le-a avut în 2018.

„Lucru care m-a ambiționat să găsesc soluția și să îmi revin. În 1 ianuarie 2019 mi-am revenit. Sunt zile în care sunt foarte stresată, că am foarte mult de lucru, dar nu mai este genul ăla de anxietate.”, a mai spus Ana Morodan, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

De ce Ana Morodan nu vrea să aibă copii niciodată

Motivul pentru care Ana Morodan nu vrea să aibă copii niciodată constă în faptul că instinctul matern îi lipsește cu desăvârșire. "Contesa Digitală" a dezvăluit că deși au existat mulți parteneri care și-au dorit să o facă mamă pentru prima dată, niciunul nu a putut-o convinge.

„Nu voi avea niciodată spirit matern, nu simt și nu cred că se va întâmpla. (...) Daca nu s-a deschis spiritul matern până la 36 de ani, nu se mai deschide. Dar iubiții mei sunt foarte simpatici că speră.”, a spus Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest