De ce Ana Morodan nu vrea să aibă copii niciodată: „Iubiții mei sunt simpatici că speră”

 

Ana Morodan este extrem de fermă în deciziile pe care le ia în viața personală și în cea profesională, astfel că atunci când își pune ceva în cap, nu dă înapoi. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, „Contesa Digitală” a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii niciodată, chiar dacă partenerii pe care i-a avut de-a lungul timpului și-au dorit să o facă mamă.

Cunoscută pentru personalitatea vulcanică și pentru sinceritatea tranșantă, Ana Morodan a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a oferit detalii din intimitatea vieții sale!

Cea supranumită în mediul online „Contesa Digitală” a dezvăluit că nu își dorește să aibă copii. Motivul? Potrivit spuselor Anei Morodan, instinctul matern îi lipsește cu desăvârșire. Și chiar dacă mulți dintre partenerii pe care i-a avut de-a lungul vieții amoroase și-au dorit să o facă mamă pentru prima dată, vedeta a mărturisit că niciodată nu și-a dorit să le îndeplinească visul.  

„Nu voi avea niciodată spirit matern, nu simt și nu cred că se va întâmpla. (...) Daca nu s-a deschis spiritul matern până la 36 de ani, nu se mai deschide. Dar iubiții mei sunt foarte simpatici că speră.”, a spus Ana Morodan.

Dar chiar dacă nu își dorește să dea naștere, Ana Morodan a mărturisit că este sigură de faptul că va adopta, la un moment dat, un copil căruia să îi ofere un trai mai bun decât ar fi avut într-un centru.

„Poate că voi adopta un copil în curând pentru a-i oferi o viață mai bună decât ar fi avut-o într-un centru de copii.”, a mai spus „Contesa Digitală”, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest