Anamaria Ferentz, adevărul despre relaţia amoroasă: „Nu l-a interesat că eram cântăreaţă”/ VIDEO

 

A lăsat totul şi a plecat să-şi urmeze visurile! Anamaria Ferentz a plecat peste Ocean şi nu doar atât, a obţinut şi cetăţenia americană! Invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, artista a vorbit cu lux de amănunte despre viaţa din America, cât şi despre care este statutul său amoros!

Anamaria Ferentz este o femeie independentă, care arată extraordinar, aşa că nu duce lipsă de pretendenţi. Dar cu toate acestea, nu şi-a găsit, încă, alesul. Chiar dacă a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un american, relaţia a durat doar doi ani, după ce au decis să meargă pe drumuri separate,

„Am avut un iubit, doi ani, american, pe care nu l-a interesat faptul că eram cântăreaţă. Ne-am cunoscut prin prietena mea cea mai bună Cristina. Soțul ei era prieten cu el şi aşa l-am cunoscut. A fost o poveste frumoasă, numai că nu putea să înţeleagă chestia asta cu cântatul.” a spus Anamaria Ferentz, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.

A fost la un pas de moarte

Anamaria Ferentz a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urma unui accident devastator în America. Chiar la începutul lunii decembrie, în timp mergea spre seviciu, un bărbat în vârstă de 80 de ani a intrat cu maşina sa în autovehiculul artistei. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine şi nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

''A fost chiar înainte să vin. Mergeam la birou şi un bărbat de 80 de ani a intrat în mine. Noroc că el avea o maşină mică şi a intrat în roata mea din spate. Am auzit o bubuitură, am văzut alb înaintea ochilor, am crezut că a căzut ceva din cer. A sărit un martor şi mi-a spus să stau liniştită. Am fost în şoc două-trei zile'', a spus Anamaria Ferenz la ''Star Matinal de Weekend'', în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest