Anamaria Frentz, imagini despre cum a decis să scape de traumă, după ce a fost la un pas de moarte! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

A văzut moartea cu ochii în Statele Unite ale Americii, iar acum, venită în ţară, Anamaria Ferenz a simţit că este nevoia să se refugieze departe de ochii lumii. Imaginea a fost surprinsă în câteva ipostaze incredibile de cei mai vigilenţi paparazzii din România.

Paparazzii SpyNews au surprins-o, zilele trecute, pe artistă în timp ce se pregătea să intre în curtea Mănăstirii Radu Vodă. Vedeta era îmbrăcată cu o geacă neagră şi cu capul acoperit cu o căciulă albă, iar în momentul în care un călugăr cerea ajutorul credincioşilor pentru mănăstirea pe care o slujea, Anamaria nu a ezitat să-i ofere şi ea câţiva bănuţi.

După ce a făcut milostenie, solista a plecat în mare grabă direct către un amanet, unde a stat câteva minute. Nu, nu vă închipuiţi că Anamaria Ferentz are probleme financiare. Artista a mers acolo pentru că firma respectivă oferea servicii de transfer de bani, iar cel mai probabil ea a făcut o tranzacţie.

În urmă cu puţin timp, Anamaria Ferenz a trecut prin clipe de coşmar. Vedeta afost implicat într-un grav accident de circulaţie, în America şi a fost la un pas de moarte.

"A fost chiar înainte să vin. Mergeam la birou şi un bărbat de 80 de ani a intrat în mine. Noroc că el avea o maşină mică şi a intrat în roata mea din spate. Am auzit o bubuitură, am văzut alb înaintea ochilor, am crezut că a căzut ceva din cer. A sărit un martor şi mi-a spus să stau liniştită. Am fost în şoc două-trei zile'', a declarat Anamaria Ferenz, la “Star Matinal de Weekend'' de la Antena Stars, prezentată de Nasrin şi de Andrei Ştefănescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest