Anamaria le dă clasă puștoaicelor! Imagini spectaculoase cu sexy impresara în rochii de mireasă cât mai... transparente/ VIDEO

 

Anamaria Prodan nu încetează să ne uimească cu fiecare apariție a sa, iar imaginile spectaculoase din clipulețul mai jos, cu cea mai sexy impresară, vorbesc de la sine. Cum este tratată ca o regină, nu este de mirare că o armată de stiliști s-a ocupat ca totul sa iasă perfect pentru coperta revistei „Nunta”, iar noi avem dovada.

Atitudine, stil și muult sex-appeal. Anamaria Prodan le dă clasă până și puștoaicelor de 20 de ani. Nu este doar impresar de oțel, ci este și o femeie cât o sută, care atrage toate privirile, oriunde s-ar afla.

Vedeta a pozat pentru coperta revistei „Nunta” îmbrăcată în mai multe rochii de mireasă, iar ce a ieșit, nici la Hollywood nu vezi. O armată de stiliști și de make-up artiști a roit în jurul ei.

Din orice unghi, Anamaria Prodan arată perfect. Nu are nevoie de artificii sau lumini speciale, căci sexy impresara are grijă să fie impecabilă tot timpul. Toate rochiile pe care le-a probat i-au pus în evidență formele de zeiță în evidență, semn că impresara poate să pozeze în orice ipostază, că tot frumoasă este!

Rochii din cea mai fină dantelă, accesorizate cu pietre prețioase, și cercei de mii de euro, coafuri sofisticate și machiaje impecabile demne de covorul roșu, Anamaria Prodan a făcut, din nou, senzație.

Iar dacă vreți să vă descrețiți frunțile cât stați acasă, vă invităm să urmăriți mai multe imagini cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în fiecare duminică, de la 19:45, doar pe Antena Stars, în cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest