Anamaria Prodan: „Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată!"

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în divorț. În timp ce antrenorul păstrează tăcerea cu privire la despărțirea de soție și la povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Corina Caciuc, vedeta face zilnic noi dezvăluiri despre viața personală, despre mariajul ei de 15 ani care s-a sfârșit. La cea mai recentă apariție la TV, aceasta l-a atenționat pe antrenor.

„Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știu nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele”, a spus impresara. „Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a mai declarat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest