Anamaria Prodan, confesiuni sfâșietoare, înainte de parastasul mamei sale: „Pentru mine, părinții mei nu au murit”/ VIDEO

 

Aflată în țară pentru a-i organiza parastasul mamei sale, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, Anamaria Prodan a făcut destăinuiri de suflet despre femeia care i-a dat viață, cât și despre semnele pe care le primește în vis de la aceasta.

Anamaria Prodan a trecut prin momente cumplite, atunci când mama ei a pierdut bătălia cu o boală grea. Durerea a fost cu atât mai mare cu cât cele două se înțelegeau excepțional și aveau o relație strânsă de prietenie.

Deși Ionela Prodan nu se mai află printre noi, Anamaria Prodan nu a neglijat niciodată slujbele și parastasele organizate în amintirea ei, motiv pentru care întotdeauna se ocupă personal de ele.  

„Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimtir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi.” ne-a spus Anamaria Prodan.

Anmaria Prodan, confesiuni sfâșietoare despre mama ei

Cât despre semnele pe care le primește de pe lumea de dincolo din partea mamei sale, Anamaria Prodan a mărturisit că vin exact în momentele în care are nevoie de un sfat sau doar o copleștește dorul.  

„Pentru mine nu a murit nici mama, nici tata, au plecat într-un loc mai bun. Venim pe pământul ăsta cu o misiune, după care plecăm mai departe. Eu o visez și pe mama, îl visez și pe tata. Și le povestesc alor mei dimineața. Am momente când o văd râzând. Eu cred că în somn îmi imaginez o proiecție a discuției mele cu mama. Mă face să mă simt bine asta. Dacă eu mă gândesc, cumva găsesc o rezolvare. În general, dacă dorm foarte puțin și gândesc, și orele alea sunt în stare de semi-veghe.” ne-a mai spus impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest