Anamaria Prodan, detalii despre zvonurile conform cărora Laurențiu Reghecampf ar fi înșelat-o: „La un moment dat cedezi”/ VIDEO

 

La scurt timp după ce s-a vehiculat că Laurențiu Reghecampf ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan cu mai multe domnișoare, de-a lungul mariajului, impresara a sărit ca o leoaică în apărarea soțului ei și a dezmințit toate zvonurile apărute. Acum, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, afacerista a făcut noi declarații despre situația incomodă în care a fost pusă atât ea, cât și familia ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează, de departe, unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Iar pentru că mariajul lor pare unul rupt din filme, mulți au fost cei care au încercat să le găsească nod în papură și să „demonstreze” că dragostea lor este doar de fațadă.

Astfel că recent au apărut zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf nu i-ar fi fost fidel Anamariei Prodan așa cum a pretins până acum. Sătulă de aberațiile pe care oamenii care îi invidiază le lansează, impresara a recunoscut că a fost enervată la culme de maniera în care familia ei a fost atacată, iar în momentul în care fidelitatea și integritatea soțului ei i-au fost puse la îndoială, a explodat.

"Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: 'De ce?' Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab", a declarat Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest