Anamaria Prodan, în culmea disperării! Fiica cea mică a ajuns la spital, după o accidentare gravă! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan trece prin momente grele. Sarah, fiica cea mică, a ajuns de urgenţă la spital! Iar din păcate pentru aceasta, medicii nu au avut deloc veşti bune.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a accidentat grav la genunchi, şi a fost nevoită să întrerupă activitatea la echipa la care evoluează. Accidentarea s-a petrecut chiar în timpul unui meci. Sarah Dumitrescu a ajuns de urgenţă la spital, iar situaţia pare destul de gravă, deorece medicii i-au pus piciorul în ghips, şi cel mai probabil va trebui să ia o pauză destul de lungă pentru a se recupera.

Sarah şi-a anunţat urmăritorii de pe Instagram în legătură cu accidentarea, iar mesajele de încurajare au început să curgă. Accidentarea o pune în dificultate pe fata cea mică a sexy impresarei, deoarece pe pagina oficială a echipei unde evoluează Sarah Dumitrescu s-a anunţat faptul că ea nu va mai juca în acest sezon.

Sarah Dumitrescu este extrem de pasionată de baschet, sport pe care îl practică în cadrul uneia dintre cele mai bune echipe din America. Fiica cea mică a Anamariei Prodan urmează să joace în echipa Universităţii Mississippi, după cum chiar ea a anunţat prin intermediul unui mesaj pe reţelele sociale: "Sunt recunoscătoare că am ocazia să joc sportul pe care îl iubesc, la un alt nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt fericită să anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest