Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars: ”Este o viață de film!”

 

Sexy-impresara a dezvăluit tot ce simte față de Laurențiu Reghecampf și ce soluții va căuta pentru a depăși cel mai greu moment din viața sa.

 

Anamaria Prodan și-a lansat în acest weekend cartea „Da, sunt cea mai bună!” Prilej cu care a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre relația cu Laurențiu Reghecampf, care are un capitol distinct. De altfel, deși sunt în prag de divorț, Anamaria Prodan spune că cea mai frumoasă parte a lecturii este momentul în care cititorii vor ajunge la povestea de iubire dintre ea și Laurențiu Reghecampf, în care ea a crezut până la capăt.

 

”În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până acum  am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am uitat de mult, eu am învățat să iert”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

 

Sexy-impresara a dezvăluit că momentul care a determinat-o să-și schimbe atitudinea față de Reghe și să accepte situația de facto a fost un vis în care i-a apărut mama sa, Ionela Prodan, care i-a cerut să meargă mai departe singură pentru că așa are mai șanse de reușită.

 

”Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!”, a mărturisit Anamaria Prodan.

 

În final, anamaria Prodan a mărturisit că-I va fi mereu alături lui Laurențiu Reghecampf și a făcut o pledoarie iubirii: ”Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul dom soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă. Eu știam și am știut dintotdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest