Anamaria Prodan, într-o ipostază interzisă minorilor! Cum a pozat, la 12 ani de la apariţia în Playboy/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan arată mai bine ca niciodată! Celebra femeie de afaceri este una dintre cele mai focoase apariţii din showbiz-ul autohton şi poate fi numită cu uşurinţă „cea mai sexy impresară”. Şi nu doar noi credem asta!

Recent, Anamaria Prodan a pozat pentru coperta unei reviste internaţionale care a declarat-o „cea mai sexy impresară de fotbalişti din lume”! Da, da! Aţi citit foarte bine! Iar aşa cum era şi de aşteptat, ipostaza în care s-a lăsat fotografiată soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost una de-a dreptul incendiară, demnă titlului primit.

Pentru ea vârsta este un număr! Chiar dacă are 47 de primăveri, Anamaria Prodan le dă clasă domnişoarelor din ziua de astăzi! Într-un outfit care i-a flatat bustul generos, sexy impresara a făcut furori, după ce a apărut pe coperta publicaţiei tabloide Daily Star.

Mândră din cale-afară de titulatura primită, Anamaria Prodan a postat imaginea extrem de sugestivă, pe pagina ei personală de instagram, iar comentariile pozitive şi inimioarele nu au întârziat să apară. Ce să mai! Îşi merită din plin titlul de „cea mai sexy impresară de fotbalişti din lume”, iar dacă nu ne credeţi, intraţi în galeria foto şi vedeţi cu ochii voştri.

Revenirea anului în televiziune!

Anamaria Prodan revine din nou pe micile ecrane, iar alături de ea se va afla, atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi restul familiei sale. Vor fi protagoniştii reality


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest