Anamaria Prodan l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu Reghecampf! Dezvăluiri exclusive din relația celor doi/ VIDEO

 

Invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite din relația cu Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară a mărturisit cum l-a cerut în căsătorie pe partenerul de viață!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton! Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc că primul pas, în relația pe care toată lumea o invidiază, a fost făcut de impresară.

Deși se știau încă din copilărie și deja avuseseră o relație care a fost sortită eșecului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au redevenit un cuplu în 2008, după ce amândoi ieșeau din două mariaje fără sfârșit fericit.

„Îmi planificasem viața pe ore și pe ani. Mă gândeam că la 18 ani trebuie să dansez, să colind prin discoteci. Și când ne-am despărțit am zis că dacă o fi, o să ne luăm și la 80 de ani. Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat. Am spus că dacă ne-am pierdut o dată și ne-am regăsit, să fac pasul. Am vrut să am un copil. Eu mă văd bătrână și eu am o obsesie să văd la masă toată familia mare. Să îi văd pe toți cum aleargă, cum mă strigă.” a spus Anamaria Prodan, în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Deși este una dintre cele mai puternice femei din România, din multe punctele de vedere, Anamaria Prodan a mărturisit că și ea are deseori momente în care clachează, iar sprijin fundamental îi este Reghecampf care o ascultă și o sfătuiește.  

„Plâng acasă la mine, dar așa, să mă duc să plâng nu mă ajută cu nimic. Încerc întotdeauna să găsesc luminița de la capătul tunelului. Sunt foarte sensibilă. Într-o căsnicie și o prietenie, comunicarea și respectul sunt cele mai importante.” ne-a mai spus Prodanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest