Anamaria Prodan, lecții cu stil pentru fetele ei! Unde a dus-o sexy impresara pe fiica ei, Rebecca, atunci când a ajuns în România VIDEO

 

Este cunoscut faptul că Anamariei Prodan îi place să trăiască pe picior mare. Sexy impresara nu îşi refuză nicio plăcere, iar atunci când vine vorba de fiicele sale le face toate poftele şi le învaţa cum să trăiască în stil mare.

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan s-a întors recent în România şi a avut parte de un răsfăţ din partea mamei sale.

Paparazzii Spynews.ro le-au surprins pe Anamaria Prodan şi pe fiica sa, Rebecca, într-un restaurant cu ştaif din Capitală, acolo unde au petrecut momente unice mamă-fiică. Şi nu aşa oricum, ci pe bogăţie. Exact aşa cum îi place impresarei şi cum îşi învaţă şi fetele sa trăiască. Cele două s-au delectat cu bucate alese şi cu băuturi fine, iar după aşa răsfăţ, fetel s-au relaxat la o narghilea.

Anamaria Prodan şi cu fiica sa au petrecut în jur de două ore la restaurant, timp în care Rebecca a stat mai mult pe telefon, pesemne că avea ceva important de discutat. După ce au terminat de mâncat, fetele au urcat în maşină şi au plecat spre casă.

Sexy impresara nu le refuză nimic fiicelor sale. Cu toate că a fost destul de strictă cu ele atunci când erau mici, acum este mult mai permisivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest