Anamaria Prodan, momente de panică în timpul unei emisiuni! A fost la un pas să rămână dezbrăcată în platou/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan s-a confruntat cu un moment neplăcut într-un platou de televiziune! Vedeta a fost la un pas să rămână dezbrăcată, chiar înainte de a intra în direct, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

Entru că îşi dorește să aibă apariţii impecabile, Anamaria Prodan optează întotdeauna pentru outfit-uri care mai de care mai spectaculoase. Iată că aşa a făcut şi de această dată, când a fost invitată în platoul Observatorului.

Îmbrăcată într-un deux-pièces cu accente sport, al cărui pantaloni se închidea cu capse şi cu foarte multe paiete, Anamaria Prodan s-a trezit cu pantalonii care se închideau cu capse pe picioare, că s-au desfăcut! Dar asta este! Se mai întâmplă!

Reacţia Anamariei Prodan a fost delicioasă de-a dreptul! După ce a sesizat ce s-a întâmplat, impresara şi-a certat operatorul – în spirit de glumă, că nu i-a spus că avea posteriorul pe afară. "Fishy, tu nu vezi că sunt în cu*ul gol?", i-a spus Anamaria Prodan operatorului.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii despre unul dintre cele mai incredibile cupluri din showbiz-ul autohton, cât şi să vedeţi cum anume se desfăşoară o zi din viaţa lor, uitaţi-vă în fiecare duminică, de la 19. 45, în exclusivitate pe Antena Stars, la Prodanca și Reghe - Prețul Succesului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest