Anamaria Prodan, momente grele după ce soțul ei a declarat că divorțează. „Nu am foarte mulți prieteni”

 

Anamaria Prodan nu trece printr-o perioadă ușoară, mai ales că zilele trecute, soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț, iar detalii uimitoare din viața lui personală au ieșit la iveală. Cu toate astea, impresara rămâne activă în mediul virtual, unde postează mesaje pentru urmăritori.
 
Anamaria Prodan a afirmat că prietenii pot fi asemănați foarte ușor cu dușmanii, așa că nu este o piedică pentru ea faptul că nu are atât de mulți prieteni.
 
„Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, este mesajul Anamariei Prodan pe Instagram. Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a depus actele de divorț, însă Anamaria Prodan a negat acest lucru. „Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei”, a povestit Anamaria Prodan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest