Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri incendiare despre povestea de dragostef! Cum s-au cunoscut cei doi/ VIDEO

 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează, de departe, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi sunt puternici, faimoși, au cariere de invidiat, o familie de nota zece și duc viața la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Şi chiar dacă toată lumea ştie de ei, nu mulţi sunt cei care cunosc începutul frumoasei poveşti de dragoste pe care o trăiesc şi acum.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au o poveste de iubire, de-a dreptul, fascinantă! De 11 ani sunt împreună şi chiar dacă se cunosc de când el avea 18 ani, iar ea 21, nu atunci a început totul! După ce au aflat unul de celălalt, cei doi şi-a consolidat propriile familii cu altcineva. Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, căruia i-a dăruit doi copii - pe Rebecca și pe Sarah -, iar Laurențiu s-a căsătorit, pe când avea doar 19 ani, și a devenit tatăl unui băiat, Luca. După ani de zile, cei doi s-au reîntâlnit și s-a reaprins flacăra iubirii.

Dragoste la... a doua vedere a fost ce s-a întâmplat între ei. Anamaria şi Laurenţiu au fost cuprinşi de fiorii dragostei, o iubire ce i-a ajutat să treacă peste toate obstacolele cu care s-au confruntat în viaţă. Aşa că, fără să mai stea pe gânduri, au făcut pasul cel mare în Las Vegas, iar la numai trei luni, Laurenţiu Junior a venit pe lume!

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii despre unul dintre cele mai incredibile cupluri din showbiz-ul autohton, cât şi să vedeţi cum anume se desfăşoară o zi din viaţa lor, uitaţi-vă în fiecare duminică, de la 19. 45, în exclusivitate pe Antena Stars, la Prodanca și Reghe - Prețul Succesului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest