Anamaria Prodan ţine la bani! Ce pensie alimentară trebuie să plătească acum Laurenţiu Reghecampf pentru Bebeto

 

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghe pentru Bebeto. Impresara şi antrenorul se află în plin proces de divorţ, care, se pare că nu se va încheia prea curând. Acuzaţiile sunt tot mai multe, din ambele părţi, la fel şi procesele, care sunt tot mai multe.

Impresara susține cu tărie că Laurențiu Reghecampf ar trebui să-i plătească suma de 50.000 de euro. Această sumă ar reprezenta, conform spuselor ei, banii investiți în copii în perioada în care Reghe ar fi fost plecat de acasă. Pe lângă asta, tot Anamaria Prodan susține că Reghe ar mai trebui să plătească pensie alimentară și pe viitor. Una deloc mică, având în vedere că s-ar ridica la 15.000 de euro pe lună, sumă pe care a cerut-o impresara de la antrenor, acuzându-l că nu i-ar fi păsat de copilul lui.

„Are să îmi dea 50.000 de euro pentru perioada în care a plecat de acasă. Nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!”, a spus Anamaria Prodan, într-o intervenție pentru PlaySport.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest