Anda Adam, de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj pe faţă/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Anda Adam este una dintre cele mai focoase artiste de la noi. Dar ca să obţină un loc fruntaş în ierarhia bombelor sexy a avut întotdeauna grijă să arate impecabil, atât pe scenă, la concerte, evenimente, cât şi atunci când iese din casă, pentru câteva cumpărături.

Dacă multe artiste din showbiz-ul autohton se feresc să se pozeze la primele ore ale dimineţii, fără strop de machiaj şi complet naturale, iată că nu este şi cazul Andei Adam! Vedeta s-a pozat într-o ipostază rară, fără fond de ten şi strop de fard şi a încărcat poza pe reţelele sociale!

Ce să mai! Anda Adam debordează de încredere în sine, iar asta se poate vedea doar din curajul de a le arăta admiratorilor cum arată nemachiată. Deţinătoarea unui ten fără imperfecţiuni, artista arată extraordinar şi fără pudră şi anticearcăn, iar dacă nu ne credeţi, intraţi şi vedeţi în Galeria Foto.

A apelat la rinoplastie

După ce a fost pusă la zid din cauza rinoplastiei pe care şi-a făcut-o recent, Anda Adam a fost în platoul emisiunii „Xtra Night Show” pentru a lămuri motivul pentru care şi-a modificat nasul. Criticată petnru vizitele prea dese în cabinetul medicului estetician, artista a dezvăluit că de data aceasta a fost o chestiune între viaţă şi moarte.

Anda Adam a mărturisit că intervenţia chirurgicală a fost necesară, din cauza unei deviaţii de sept cu care se confrunta de ani buni. Chiar şi aşa, artista a recunoscut că a umblat şi la forma acestuia, dat fiind că întotdeauna şi-a dorit un nas mai drept şi finuţ.

„Mi-am rezolvat şi deviaţa de sept. Aveam pe partea dreaptă şi de vreo 8 ani tot spunea că o să fac treaba asta. Când făceam efort, de fiecare dată respiram pe o nară şi chiar era groaznic! Acum respir super bine. Am îndreptat puţin, am micşorat puţin vârful şi important este că respir şi eu. Mi-am dorit să fie mai pe natural.” a spus Anda Adam, în cadrul emisiunii XNS de la Antena 1, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest