Anda Adam, prima reacție după ce s-a speculat că va divorța de soțul ei: „Nu am de ce să mă feresc"

 

După ce și-au șters toate imaginile împreună de pe rețelele sociale și s-au afișat fără verighete, Anda Adam a spus tot adevărul despre relația cu soțul ei și a reacționat în legătură cu zvonurile despre un posibil divorț!

Speculațiile referitoare la o posibilă separare dintre Anda Adam și soțul ei au pornit de la câteva imagini în care au fost surprinși fără verighete, dar și de la lipsa fotografiilor împreună de pe rețelele de socializare. Cei doi și-au șters toate imaginile care arătau că ar forma un cuplu, motiv pentru care toată lumea a crezut că relația lor nu merge deloc bine.

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, Anda Adam a reușit să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Astfel că artista a mărturisit că niciodată nu va oferi detalii despre viața sa intimă și nu este de acord să își spele rufele în public, dar în momentul în care între ea și Sorin se va pune problema de divorț, atunci chiar ea va fi cea care va face anunțul pe conturile sale personale.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.red. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.” a spus Anda Adam în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult de atât, după declarațiile făcute, Sorin, soțul artistei, a publicat o imagine cu ei doi, pentru a le închide gurile răutăcioșilor, iar la descirere a scris: „Buburuza mea”. Iată că acum apele s-au liniștit, iar fotografia postată de partenerul Andei Adam demonstrează că între ei totul merge bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest