Anda Călin, primul interviu după împăcarea cu Liviu Vârciu! Ea a reuşit ce nu au putut multe „Sunt mândră că-i al meu” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu şi Anda Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar cu toate acestea, relaţia pe care au avut-o până acum nu a fost lipsită de controverse. Anda Călin a oferit primul interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars după ce s-a împăcat cu fostul solist al trupei L.A.

Au trecut prin momente mai puţin plăcute, dar iată că le-au depăşit cu brio. Anda Călin a mărturisit că totul este lapte şi miere în relația cu Liviu Vârciu şi că îşi doreşte să se simtă aşa împlinită, toată viaţa.

“Totul este la superlativ şi Doamne Ajută ca totul să rămână aşa, poate pentru toată viaţa. Cea mică ne-a avut alături pe amândoi şi în perioada de pauză, de orgolii, dar acum este numai <<tata, tata, peste tot>>. Hai să lăsăm trecutul aşa. Nu a fost vorba de orgolii, a fost vorba strict de nişte neînţelegeri, eu fiind foarte emotivă şi stresată, nu ştiam ce să fac, cu copil, într-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am calmat, ne-am relaxat şi e ok."

Liviu Vârciu a urcat din nou pe scenă, iar Anda Călin i-a fost alături. În cadrul primului interviu acordat după împăcarea cu Liviu Vârciu, vedeta a mărturisit că emoţiile au fost... la ele acasă.

"Am avut mari emoţii, acum mi-au mai trecut, cred că încă le am, se vede. Am încercat să fiu calmă sa spun că totul este bine, dar eu în interiorul meu aveam mai mari emoţii decât el. A fost agitat, dar ştiu că îşi dorea foarte mult şi cred că s-a văzut cât de bine a ieşit şi ce chimie au avut ei ca formaţie. Sunt mândră, că-i al meu.” a declarat Anda Călin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest