Andra, donaţie fabuloasă de 20.000 de euro pentru Institutul „Matei Balş”, împotriva coronavirusului!

 

Andra este demnă de laudă! Interpreta este prima artistă din România care se implică în lupta coronavirusului. Vedeta a donat 20.000 de euro pentru  Institutul Național de Boli infecțioase Prof. „Matei Balș” din Capitală, sumă care va ajunge în contul fundaţiei spitalului care lucrează pentru combaterea coronavirusului.

Din cauza lipsurilor cu care se confruntă medicii români, în plină pandemie, artista a decis să le dea o mână de ajutor. Impresionată de munca pe care o depun cadrele medicale, Andra a mărturisit pentru libertatea.ro că apreciază tot ce fac aceştia şi speră ca banii pe care i-a donat să îi ajute măcar puţin.

„Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a spus Andra pentru libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest