Andra Măruță biografie. Cum arată viața uneia dintre cele mai discrete vedete din România

 

Andra Măruţă este una dintre cele mai cunoscute şi iubite cântăreţe din industria muzicală românească! O artistă extrem de versatilă, Alexandra Irina Măruţă, pe numele real, se bucură de o paletă diversificată de admiratori care îi ascultă muzica şi care o iubesc pentru ceea ce reprezintă.

Născută la Câmpia Turzii, pe data de 23 august 1986, Andra a cunoscut succesul de la vârsta de 7 ani. A participat la numeroase competiţii muzicale, atât de muzică pop, cât şi de muzică populară, unde obţinea, de fiecare dată, marile premii.

Pe piaţa muzicală, cântăreaţa a debutat la frageda vârstă de 14 ani, atunci când şi-a lansat primul album. Şi chiar dacă a avut parte de un succes răsunător, încă de la lansarea în industrie, vedeta nu a renunţat la educaţie, astfel încât a urmat cursurile universitare ale Universităţii „Spiru Haret”, specializarea Psihologie Muzicală.

De-a lungul carierei artistice, Andra a obţinut mai multe premii, printre care discuri de aur, de platină şi de diamant, trofee şi premii pentru cea mai bună artistă din România, cât şi pentru cele mai ascultate piese la nivel naţional.

Talentul – moştenire de familie

În urmă cu ceva timp, Andra dezvăluia că muzica a fost întotdeauna laitmotivul familiei sale. După spusele artistei, în casa ei răsuna muzică de toate felurile, iar toţi membrii familiei, de la mamă şi tată, până la ceilalţi fraţi cântau şi armonizau piesele pe care le ascultau.

Odată ce părinţii săi i-au depistat urechea muzicală şi talentul vocal, au încurajat-o să îşi urmeze visul. Şi chiar dacă a făcut multe sacrificii, încă de când era mică, prin renunţarea la orele de joacă, în detrimentul competiţiilor muzicale şi a orelor de studiu, Andra nu a dat niciodată înapoi, ci din contră! S-a ambiţionat şi a devenit una dintre cele mai mari artiste ale României.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest