Andreea Antonescu face dezvăluiri despre relația cu soțul: “Nu sunt dispusă să fac compromisuri pentru nimic în lume”

 

Andreea Antonescu este o cântăreață cunoscută și iubită de publicul larg. Încă de când era în Trupa Andre, împreună cu Andreea Bălan, această a rămas în inimile românilor.

În relația ei cu Traian Spak, cel care îi este și soț, se pare că nu este numai lapte și miere. Invitată la “Star Matinal”, Andreea Antonescu a oferit detalii interesante din culisele căsniciei.

Artista și partenerul ei de viață au o relație mai aparte, dat fiind că stau mult despărțiți din cauza distanței. Deși el se află peste Ocean, iar ea în România, Andreea a precizat că niciodată problemele pe care le-au întâmpinat nu au fost atât de grave, încât să se ajungă la finalul relației.

"Nu o să stau să pozez în vreo zână, prinţesă, păpuşă, bineînţeles că viaţa este cu urcuşuri şi coborâşuri. Consider că nu a am ajuns vreodată la acea situaţie limită. Situaţia mea nu a fost roz, dar sunt multe alte lucruri care fac o relaţie să funcţioneze. Am un program foarte încărcat şi nu fac cercetări şi nu-mi fac probeleme dacă nu cred că este cazul. Sunt o persoană care oferă libertate. Nu stau să caut probleme dacă nu le văd. Sunt o persoană care oferă foarte mult şi aşteaptă foarte mult. Nu sunt dispusă să fac comprimisuri pentru nimic în lume", a spus Andreea Antonescu la "Star Matinal". 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest