Andreea Antonescu, viaţa după divorţ! Ce planuri are după separarea de fostul soţ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Antonescu este în clubul burlăciţelor, după ce a anunţat divorţul de cel care i-a fost alături şi la bine, şi la greu! Artista se bucură din plin de noile schimbări ce au loc în viaţa sa, iar în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, artista a mărturisit că nu dese sunt momentele când are timp să se răsfeţe aşa cum si-ar dori.

Andreea Antonescu a mărturisit că este profund recunoscătoare pentru toate lucrurile bune ce au avut loc în viaţa ei și pentru persoanele care îi sunt alături. Vedeta a mai spus ca a fost dintotdeauna o femeie liberă, aşa că separarea de fostul soţ nu este un impas prea mare.

"Extraordinar de frumoasă, îmi doresc s-o trăiesc din plin, după cum mi-au sugerat prietenii. Ar fi cel mai ok să nu mai fie perioade iniştite. Amintirile sunt cele care contează. Am foarte multe proiecte. Liberă am fost dintotdeauna, nu pot să zic că am fost constrânsă vreodată. Acum sunt conştientă că începe o nouă etapă şi sunt pregătită pentru ea. (...) Divorțul propriu-zis este în faza actelor, dar noi considerăm că suntem două persoane libere de câteva luni, în urma unei discuții pe care am avut-o. La începutul lunii aprilie, am realizat că trebuie să rămân în țară, pentru că toate proiectele mele sunt legate de muzică. Am zis că poate e pentru prima dată în viață când ar trebui să accept realitatea, să mi-o asum", a spus Andreea Antonescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews