Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă: „Soare după nori”

 

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă în cel mai nou videoclip. Cântăreața a lansat melodia „Stele Căzătoare”, iar fanii i-au făcut multe complimente.
 
Jumătatea trupei Andre a lansat un videoclip de poveste, în care a purtat două ținute spectaculoase. Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, iar fanii i-au făcut multe complimente. Artista a mai purtat o rochie lila, din tulle, în care arăta ca o prințesă. După ce a cucerit publicul cu „Iubește-mă, nu” și ne-a purtat în pași de dans în povestea single-ului „Ne îndrăgostim”, Andreea Bălan lansează „Stele Căzătoare”, single ce se va regăsi pe albumul „Soare după nori”, ce va fi disponibil din 23 septembrie. 

„Soare după nori” este un material discografic motivațional, dedicat tuturor celor care vor să depășească anumite momente dificile pentru a-și vindeca sufletul.  Andreea Bălan a demonstrat mereu că este o femeie puternică și nu s-a lăsat niciodată afectată de problemele din viața ei. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, însă pe strada ei a răsărit soarele atunci când în viața ei a apărut Tiberiu Argint, noul iubit. Piesele Andreei Bălan se aseamănă foarte mult cu povestea sa de viață. „Ești un om minunat, un exemplu pentru multe femei. Meriți să fii fericită. Piesa este foarte frumoasă”, „Rochița este superbă, iar tu ești spectaculoasă”, „Ce rochie superbă. ? Și piesa e minunată”, au câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat artistei.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest