Andreea Bălan a vorbit despre sarcină şi despre nunta cu George Burcea: "Pentru mine nunţile sunt job"

 

Însărcinată în cinci luni şi aflată în plină evoluţie, Andreea Bălan a mărturisit ultimele detalii despre starea sarcinii sale.

Andreea Bălan a fost invitată în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", unde a mărturisit în exclusivitate ultimele detalii despre sarcină. Recent, vedeta a început să simtă junghiuri, semn că în curând bebeluşul ei va avea mişcări mai puternice.

"Simt nişte junghiuri, nişte mici impulsuri. Sunt acum în luna a cincea. Acum o lună şi jumătate, când i-am simţit bătăile inimii, am plâns. Am mers singură, apoi l-am luat şi pe George şi a plâns şi el. Nu vreau nuntă mare. Eu am cântat la atâtea nunţi, pentru mine nunţile sunt job. Nu-mi doresc... Pentru mine a devenit ceva banal. Nu m-aş vedea într-o rochie mare, cu trenă. Mi-ar plăcea, la un moment dat, o ceremonie pe plajă, undeva, dar nu anul acesta şi nici anul viitor", a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a anunțat, recent, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că este însărcinată în patru luni și că urmează să devină mamă în luna octombrie. Tatăl copilului este actorul George Burcea, actualul partener de viață al vedetei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest