Andreea Bălan, adevărul despre reacţia pe care a avut-o atunci când a aflat de tatăl criminal al lui George Burcea/ VIDEO

 

La scurt timp după ce au ieşit la iveală detalii din viaţa familiei lui George Burcea, Andreea Bălan a confirmat despărţirea de actor. Acuzată de toată lumea că s-a despărţit de partenerul de viaţă din cauza trecutului cutremurător al tatălui acestuia, artista a vorbit cu lux de amănunte despre situaţia în care a fost pusă, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Andreea Bălan a fost pusă la zid şi blamată de mulţi din cauza deciziei de a se despărţi de George Burcea, la puţin timp după ce s-a aflat că tatăl soţului ei a fost încarcerat după ce şi-a ucis cu bestialitate amanta.

Artista a dezvăluit că ştia tot ce s-a întâmplat în viaţa lui George Burcea, chiar din primele luni de relaţie. Din dorinţa de a nu atrage atenţia presei şi de a nu redeschide rănile nevindecate, Andreea Bălan a făcut un pact cu actorul în care dezvăluie amănuntele cutremurătoare din viaţa sa. Totodată, cântăreaţa a ţinut să precizeze că niciodată nu l-ar fi judecat pe George Burcea pentru acţiunile tatălui său.

„Eu cred că sufleteşte deşi noi stabiliserăm să nu se afle treaba asta cu tatăl lui, eu nu aș fi vrut niciodată să se ajungă aici şi să scoatem nişte scheleţi din dulap. Despre care eu ştiam din primele luni şi am spus că nu judecăm copiii pentru faptele părinţilor. El probabil a fost surprins de reacţia tatălui lui. Aş vrea să spun că de departe gândul meu de a mă despărţi de George pentru că s-a aflat că tatăl lui e aşa. Nu are nicio legătură. Nu acesta a fost motivul.

Comportamentul lui s-a schimbat din diferite motive. Traumele din copilărie, faptul că a deschis o cutie a pandorei, că taică-su a ieşit şi a spus vrute şi nevrute. A fost un cumul de factori. Chestiile astea l-au durut." a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest