Andreea Bălan, amănunte neştiute de la nunta cu George Burcea! „Am trecut prin cel mai greu moment al vieții mele” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan a fost invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, unde a oferit detalii despre unul dintre cele mai mari evenimente din viaţa ei. Totodată, artista a vorbit şi despre relaţia cu tatăl său şi despre momentele cruciale de care a avut parte în ultima vreme.

Andreea Bălan se poate declara o femeie împlinită. Are doi copii minunaţi, un soţ care o iubeşte nebuneşte şi o carieră de excepţie, dar cu toate acestea nu a fost ferită de experienţe negative. La cea de-a doua naştere, artista s-a aflat între viaţă şi moarte, iar de atunci viaţa ei a luat-o pe alte căi.

Artista a mărturisit că ideea de a face nuntă i-a venit chiar pe patul de spital, după ce a fost la un pas de moarte. În platoul matinalilor de la Antena Stars, Andreea Bălan a oferit detalii din organizarea ceremoniei religioase cu George Burcea, cât şi despre situaţia actuală dintre ea şi tatăl său.

„Ne-am apucat de organizare imediat cum mi-am revenit de pe patul de spital. Noi am mai făcut o ceremonie pe plajă în America. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi în cel mai greu moment ne-am dat seama că avem nevoie şi de acte. (...) Mi-am dat seama că în ziua nunţii nu ai timp nici 5 minute să vorbeşti cu fiecare invitat. Mâncare foarte bună. Prima parte a videoclipului s-a filmat la Alba Iulia. În bierică mi-am dat masca jos. Eu am două personaje, Andreea Bălan cea strong şi cea de acasă, sensibilă. Când am văzut-o pe bunica, toată slujba am plâns. Are 84 de ani. S-a dus masca şi i-am zis lui George că nu mă mai pot abţine. Când am trecu tprin momente foarte grele am putut să trec peste şi să îmi pun masca de femeie strong, dar în biserică nu am mai putut. Viaţa mea nu a fost deloc uşaoaă. Am trewcut peste momente grele. Dacă îţi doreşti cu adevărat, poţi să ai nunta pe care ţi-o doreşti şi atunci mi-am dat seama că ai nevoie de foarte multă determinare. (...) E foarte important să faci greşeli. Că din greşeli înveţi. A fost un punct decisiv din viaţa mea, cu greu mii-am revenit. Ea a venit atunci în vizită şi am reluat legătura. Şi aveam piesa „Reset la inimă” şi am zis să o facem împreună. Am muncit foarte mult, două săptămâni a fost foarte greu. (n.r. despre împăcarea cu Andreea Antonescu).” a spus Andreea Bălan la Star Matinal.

Amănunte despre relaţia cu tatăl său

"Noi suntem ok de mult timp. Presa: s-au împăcat, nu s-au împăcat. A venit oricum, a venit şi la botez. Acum 15 ani am plecat de acasă, după aceea ne-am împăcat. M-a mai sunat, îmi trimite piese. Nu mi-au plăcut. El da, activează în domeniu. De la 18 ani nu îmi mai coordonează cariera. M-a sunat, vorbim cu drag. Activează în domeniu. Se ocupă de nişte copii la Ploieşti. La 35 de ani, după 20 de experienţă, nu țin cont de părerile altora, dacă eu dacă ştiu că e bine ce am făcut, atunci e bine.” a mărturisit Andreea Balan, în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews