Andreea Bălan, despre cum a aflat că e însărcinată! "Am crezut că am luat-o razna"

 

După ce în presă s-a scris că Andreea Bălan va avea un băiat, vedeta a reacţionat în direct la zvonurile lansate.

Radiând de fericire, viitoarea mămică, Andreea Bălan, a fost invitată în emisiunea "Star Matinal". Aceasta a povestit cum a aflat de sarcină şi că în primele luni credea că e o alarmă falsă. Ulterior, în martie, bebeluşul a devenit mai vizibil la ecografie. De asemenea, Andreea a vorbit şi depsre sexul copilului despre care au apărut nenumărate zvonuri în presă.

"Nu ştiu dacă am băieţel, s-ar putea să am fetiţă chiar, am fost la control şi nu s-a văzut nimic. Deocamdată n-o să am nici băieţel, nu ştiu sigur nimic. Am fost la ecografie, nu se vedea nimic, dar cine ştie, oi fi luat-o razna. De fapt era prea mic. În martie, când m-am dus, deja era măricel. Am realizat apoi că stările specifice le aveam dinainte. Fiind la prima sarcină, n-ai de unde să ştii", a mărturisit vedeta în emisiunea "Star Matinal".

Andreea Bălan a anunțat, recent, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că este însărcinată în patru luni și că urmează să devină mamă în luna octombrie. Tatăl copilului este actorul George Burcea, actualul partener de viață al vedetei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest