Andreea Bălan, detalii despre o nouă relație după despărțirea de George Burcea: „Nu ne punem piedici”

 

Va mai avea puterea să se îndrăgostească, din nou, după atâtea decepții în amor? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele admiratorilor Andreei Bălan încă de când a anunțat separarea de George Burcea. La aproape patrul luni de la despărțire, artista a vorbit deschis dacă va mai fi dispusă să accepte un alt bărbat în viața sa, care să încerce să o facă fericită.

Viața Andreei Bălan a luat o întorsătură dramatică, după ce s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale sale, într-o manieră extrem de surprinzătoare pentru toată lumea. Odată cu anunțarea separării, detalii șocante au ieșit la iveală din mariajul artistei cu George Burcea, mulți fiind de părere că vedeta nu va mai putea să se îndrăgostească niciodată.

Andreea Bălan s-a confesat fanilor săi prin intermediul unui video încărcat pe YouTube în care a dezvăluit că deocamdată se va axa exclusiv pe educația fetițelor ei. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că întâi trebuie să lase timpul să îi vindece rănile cauzate de George Burcea, ca următorul partener să nu aibă rol de pansament.

”Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. În primul rând, trebuie să vindecăm dacă avem anumite probleme și apoi să fim liniștiți cu noi înșine. Este foarte important să nu ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, înseamnă că nu vom mai iubi din nou. Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită, cred că voi mai iubi, dar nu trebuie să cauți și să fie ăsta un scop. Trebuie ca tu să fii fericită și să nu aștepți ca fericirea să ți-o dea un bărbat. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională și foarte multe femei care căută barbatul care să le facă fericite, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest