Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea! „Un copil lipsit de mângâieri, va deveni un adult flămând”

 

Vestea că Andreea Bălan și Geroge Burcea s-au separat, la nici jumătate de an de când și-au unit destinele în fața Divinitații, a zguduit întreg showbiz-ul românesc. Și în ciuda tuturor detaliilor cutremurătoare care au ieșit la iveală din trecutul actorului, cât și din interiorul mariajului lor, mulți dintre admiratorii lor credeau că, la un moment dat, vor auzi despre o împăcare, dar nici nu se pune problema de așa ceva.

Mai mult de atât, după prima apariție televizată a Andreei Bălan, la scurt timp după confirmarea separării, George Burcea a scris un mesaj kilometric în care a desființat-o pe fosta soție. Ulterior, cei doi au discutat să nu mai lanseze niciun atac la adresa celuilalt, de dragul fetițelor pe care le au împreună. Cel puțin, nu în mod direct.

Astfel că, Andreea Bălan, în urmă cu câteva ore, a scris un mesaj cu foarte mult substrat, pe pagina sa personală de socializare, care pare a fi îndreptat spre George Burcea. Publicarea mesajului a venit după ce actorul a postat aproximativ, în același timp, o imagine cu el, de la shooting-ul pentru nuntă.

Cântăreața a adus în lumină, într-o manieră subtilă, că rănile din copilăria lui George Burcea sunt cele care l-au făcut să fie radical în decizia de a pleca din sânul familiei.

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de catre părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.
De la părintele de același sex cu tine, ar trebui sa inveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener
. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest