Andreea Bălan şi George Burcea, sacrificiul suprem de dragul fetiţelor! Se reunesc în prag de divorţ!

 

Aflaţi în prag de divorţ, Andreea Bălan şi George Burcea au decis să lase orgoliile şi ranchiuna la o parte de dragul fetiţelor. Chiar dacă nu mai există nicio şansă de reîmpăcare, cei doi se vor reîntâlni pentru Clara şi Ella.

Andreea Bălan şi George Burcea vor da nas în nas, luni după amiază, pe data de 9 martie, în casa părinţilor spirituali Aurelian Temişan şi Monica Davidescu. Motivul întrunirii este ruperea turtei mezinei lor, Clara, care a împlinit de 4 martie, un anişor.

Când s-a produs ruptura între Andreea Bălan şi George Burcea

La nici jumătate de an după ce şi-au jurat că vor fi alături unul de celălalt, atât la bine, cât şi la greu, Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, artista a mărturisit că nu se aştepta ca lucrurile să o ia razna atât de rapid.

Chiar dacă din luna decembrie, George Burcea dădea semne că nu se mai simte bine alături de ea, Andreea Bălan a preferat să îi ignore comportamentul, dând vina pe rănile care i s-au deschis după ce a început să îşi cerceteze trecutul familial.

„Eu eram fericită. Nu aveam multe să îi reproşez, am început în decembrie că acolo nu am înţeles ce s-a întâmplat. Discuţiile au început în decembrie pentru că am observat schimbări în comportamentul lui. Nu mai era la fel de drăgăstos, a lipsit nişte nopţi de acasă, că se ducea la prietenii lui. Iar când l-am întrebat ce are mi-a spus nişte lucruri care m-au durut. A spus că nu mai are sentmente puternice pentru mine, am spus că poate este stresat, cu proiectele, cu cartea, că a deschis o cutie a pandorei, că a deschis nişte răni din trecut pe care nu le-a vindecat. Eu am dat vina pe situaţie. N-am vrut să fiu atentă mot-a-mot la ce spune el.” a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest