Andreea Bălan, surpriză după surpriză! Tatăl ei a vorbit în exclusivitate despre nunta ei cu viitorul ginere, George Burcea

 

Andreea Bălan radiază de fericire de când a aflat că este gravidă. Părinţii ştiau şi ei încă dinainte să facă public anunţul. Tatăl vedetei, Săndel Bălan, a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a vorbit despre nunta dintre Andreea şi George Burcea.

Bucurându-se din plin de vestea că va deveni bunic, Săndel Bălan, tatăl cântăreţei Andreea Bălan, a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a făcut declaraţii despre cum a primit vestea cea mare şi despre ce va urma.

"Noi din familie ştiam dinainte, vă daţi seama. Eu n-am dat declaraţii pentru că Andreea nu doreşte să ieşim şi să povesteam. A fost aici şi ne-a dat vestea minunată. Ea radiază de fericire, ştim cu toţii cât şi-a dorit să aibă un copil, şi pentru că totul în viaţa ei merge de la foarte bine în sus, noi ca părinţi ne bucurăm din plin. Eee, vreţi să ştiţi prea multe. Nu vreau să comentez mai multe, l-am cunoscut, ideea e că Andreea e fericită şi se înţelege foarte bine cu el şi dacă Andreea a făcut pasul acesta, înseamnă că e perfect. Despre nuntă nu am discutat încă", a mărturisit mândru tatăl Andreei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest