Andreea Bănică a aflat secretul unei familii fericite! Cum îi răsfaţă pe cei dragi VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Andreea Bănică este o femeie norocoasă! Pe lângă faptul că este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete din industria muzicală românească, artista se bucură şi de o familie de nota 10! Partenerul de viaţă o iubeşte la nebunie, iar împreună au doi copii minunaţi, cărora le-ar oferi şi luna de pe cer.

Paparazzii Spynews.ro au surprins familia Andreei Bănică într-un mall din Bucureşti, în timp ce se uitau de noutăţi, prin vitrinele magazinelor. Pentru că este perioada sărbătorilor, celor mici le-au fost furate privirile de ornamentele strălucitoare ce se aflau într-o interprindere comercială care se ocupă cu vânzarea produselor de genul.

Noah şi Andrei au stat blocaţi, preț de câteva secunde, la frumoasele decoraţiuni de Crăciun. Dar rapid le-a fost distrasă atenţia de părinţii lor. După aceste momente, frumoasa artistă şi partenerul de viaţă au mers la un film împreună, la cinematograful din incinta mall-ului.

Andreea Bănică trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de jumătate de secol. În urmă cu ceva timp, frumoasa vedetă a postat pe blog-ul ei, cum l-a cunoscut pe bărbatul de care este îndrăgostită şi acum, şi cu care are doi copii.

„Ne-am cunoscut în liceu. (...) Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.(...) Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oraş, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian. (...)... m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. (...) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, sunt împreună cu „același iubit', Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă, cu zâmbetele și inocența lor”, a scris Andreea Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest