Andreea Bănică, emoţii de zile mari! Vedeta a atras toate privirile, în ipostaza de năşică! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică a trăit aceleaşi emoţii ca în ziua creştinării copiilor ei! Şi asta pentru că a fost naşă de botez a unei fetiţe! Noi avem imagini în exclusivitate cu momentul creştinării!

Emoţii mari pentru Andreea Bănică şi pentru soţul ei Lucian Mitrea. Cu pregătiri internse încă de ieri dimineaţă, atunci când naşa aranja cu grijă trusoul celei pe care urma să o creştineze. Toată numai un zâmbet semn că abia aştepta să-şi ţină finuţa în braţe. A pus la punct fiecare detaliu, iar ziua următoarea, şi cea mai importantă de altfel, a început, din nou, cu alte pregătiri.

Andreea Bănică şi-a luat fiica şi au plecat la salonul de înfrumuseţare. S-au lăsat pe mâinile specialiştilor, iar ce a ieşit parcă ne-a lăsat fără suflare. Deşi ne-am obişnuit sa o vedem pe blondină tot timpul aranjată, acum a depăşit imaginaţia oricui. Artista a ales să îmbrace o rochie argintie strălucitoare ce îi lăsa la vedere bustul impresionant şi o pereche de sandale de la un brand celebru.

Imediat după ce au scăpat de emoţiile botezului, cunoscuta artistă a vorbit despre viaţa ei de familie. Devine Andreea Bănică mamă pentru a treia oară? Sofia îşi mai doreşte o surioară.

"Mi-ar fi plăcut să fac copii. Probabil dacă era mai tânără aş mai fi făcut copii, dar cred că ne oprim aici", a spus Andreea Bănică pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest