Andreea Mantea, despre problemele de sănătate de care suferă: „Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

 

Andreea Mantea trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Vedeta ia pastile în fiecare zi, dar refuză să se simtă bolnavă. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar puțini oameni cunosc greutățile prin care aceasta trece. Chiar dacă este mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, care îi dau adesea toată viața peste cap. 


Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, despre care refuză să vorbească, deoarece spune că este un subiect sensibil pentru ea. În plus, aceasta suferă și de alergii. Nu are voie să mânânce diverse alimente, iar atunci când nu se poate abține ajunge imediat la spital. Andreea Mantea spune că nu se simte bolnavă, dar trebuie să ia peste 6 pastile pe zi, pentru a ține totul sub control. 


„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest